Engedélyek beállítása

A hatékony navigáció és bizonyos funkciók működésének érdekében sütiket használunk. Az alábbiakban az egyes kategóriák alatt részletes információkat talál minden sütiről.

A "Szükséges" kategóriába sorolt sütiket a böngésző tárolja, mivel ezek elengedhetetlenül szükségesek a webhely alapvető funkcióihoz. ... 

Mindig aktív

A szükséges sütik döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.

Nincs megjeleníthető cookie.

A funkcionális sütik segítenek bizonyos funkciók végrehajtásában, például a weboldal tartalmának megosztásában a közösségi média platformokon, visszajelzések gyűjtésében és más, harmadik féltől származó funkciókban.

Nincs megjeleníthető cookie.

Analitikai sütiket használnak annak megértésére, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba a weboldallal. Ezek a cookie-k segítséget nyújtanak a látogatók számáról, a visszafordulási arányról, a forgalmi forrásról stb.

Nincs megjeleníthető cookie.

A teljesítmény-sütiket a weboldal kulcsfontosságú teljesítménymutatóinak megértésére és elemzésére használják, amelyek hozzájárulnak a látogatók jobb felhasználói élményének biztosításához.

Nincs megjeleníthető cookie.

A hirdetési sütiket arra használják, hogy a látogatókat személyre szabott hirdetésekkel juttassák el a korábban meglátogatott oldalak alapján, és elemezzék a hirdetési kampány hatékonyságát.

Nincs megjeleníthető cookie.

Krumplis tészta


Elkészítési idő:
kb. 30 perc

Hozzávalók 2 személyre

* kb. 5 db közepes krumpli
* 1 db nagy paprika
* 2 közepes / kis fej hagyma
* 2 gerezd fokhagyma
* kis csokor petrezselyem (elhagyható)
* 250 g száraz tészta (penne / spirál)
* 2 babérlevél
* kb. 3 teáskanál pirospaprika
* ételizésítő / só
* 4 evőkanál tejföl
* olívaolaj

Elkészítése

* A zöldségeket megpucolom. A krumplit, paprikát, hagymát kockákra aprítom, a fokhagymát összetöröm.
* A hagymát a paprika kockákkal együtt pirítom.
* Hozzáadom a krumplit és 2-3 percig kevergetve pirítom.
* Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Felforralom, a habját leszedem. Hozzáadom a pirospaprikát, ételizésítőt / sót, fokhagymát, babérlevelet. Lassu tűzön puhára főzöm (kb. 15-20 perc).
* Felteszem a tésztának a vizet, forráskor beleöntöm a tésztát és puhára főzöm (kb. 12 perc).
* A tésztát és a krumplit egybeöntöm, összekeverem, a babérleveleket kiszedem belőle.
* 1-2 kanál tejföllel és kevés petrezselyemmel megszórva tálalom.

 

Vélemény, hozzászólás?